100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA HILUX VI Pick-up 2.4 TD 4WD 90PK
Bouwjaar 08.1998 - 01.2002

Wiellagers TOYOTA HILUX VI Pick-up 2.4 TD 4WD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Perslagers voor uw TOYOTA HILUX VI Pick-up 2.4 TD 4WD

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Het is minder werk om de hele naaf en lager als een geheel te vervangen. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Wiellagers op uw auto

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Wanneer lagers beschadigd zijn en lawaai maken, is het moeilijk om een ​​diagnose te stellen omdat u het voertuig moet besturen om het geluid te reproduceren. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA HILUX VI Pick-up komen. Wiellager kits zijn meestal voor links en rechts, zodat u geen zorgen hoeft te maken over of het voor links of rechts is.

Wiellagers kopen TOYOTA

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Dus, paniek niet, maar ook, laat het niet maanden duren voordat je actie onderneemt! De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt.