100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA HILUX VI Pick-up 2.4 i 4WD 140PK
Bouwjaar 08.1997 - 10.2005

Wiellagers TOYOTA HILUX VI Pick-up 2.4 i 4WD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Wiellagers op uw auto

Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGEN ABS sensorenROVER RemblokkenVOLVO Spoorstang. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen.

Wiellagers kopen TOYOTA HILUX VI Pick-up 2.4 i 4WD

Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen. Houdt u altijd rekening met zondagen, weekend en feestdagen. De meeste wielen hebben nu 4 of 5 bouten. Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA HILUX VI Pick-up komen.

Perslagers voor uw TOYOTA

Een wiellager mag je niet horen. Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam.