100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA HILUX VI Pick-up 2.4 D 75PK
Bouwjaar 08.1997 - 04.2005

Wiellagers TOYOTA HILUX VI Pick-up 2.4 D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA HILUX VI Pick-up 2.4 D

De centrale moer borgt de naaf of lagers. Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers. Wiellagers worden bij de apk keuring getest. Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel. Het is minder werk om de hele naaf en lager als een geheel te vervangen.

Wiellagers op uw auto

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA HILUX VI Pick-up, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Als je echt wilt weten of je geluid een peilend geluid is en je de auto op een brug kunt krijgen, kun je een geïmproviseerde stethoscoop (eigenlijk een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren en te zoeken waar het vandaan komt. Dus het vervangen van wiellagers is een job die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen kan worden gedaan, maar in de meeste gevallen is het beter over te laten aan de Pro's. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Wiellagers kopen TOYOTA

In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODA FuseekogelsBUICK RemschoenenLAMBORGHINI Wielnaven.