100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA HILUX VI Pick-up 2.4 D 83PK
Bouwjaar 08.1997 - 08.2001

Wiellagers TOYOTA HILUX VI Pick-up (_N1_) 2.4 D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA HILUX VI Pick-up (_N1_) 2.4 D

Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift. Met de komst van de complete wielnaven met ingebouwde lagers en abs sensoren wordt het zelf vervangen een fluitje van een cent. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Een wiellager mag je niet horen. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders.

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Wij controleren altijd bij de TOYOTA HILUX VI Pick-up (_N1_) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een wiellager krijgt grote krachten te verduren. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Gelukkig zijn wiellagers of Wiellager kits over het algemeen niet te duur.

Conische wiellagers in remtrommels

Bij de aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN nummer bij de hand heeft. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA komen. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel.