100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA HILUX VI Pick-up 2.4 D 79PK
Bouwjaar 08.1997 - 07.2005

Wiellagers TOYOTA HILUX VI Pick-up (_N1_) 2.4 D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA HILUX VI Pick-up (_N1_) 2.4 D

Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA HILUX VI Pick-up (_N1_) past. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe veren, nieuwe rubberdelen en nieuwe pistons. Bovendien kan het verwijderen en vervangen van het lager zelf van de naaf alleen mogelijk zijn met een sterke pers. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Conische wiellagers in remtrommels

Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Wielnaven en wiellagers met abs sensoren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MASERATIBMWOLDSMOBILESKODA.