100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA HILUX V Pick-up 2.4 i 4WD 114PK
Bouwjaar 01.1989 - 07.1997

Wiellagers TOYOTA HILUX V Pick-up 2.4 i 4WD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA HILUX V Pick-up 2.4 i 4WD

De meeste hedendaagse wiellagers zijn geseald. Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken. Bij sommige auto’s, met name uit de Volkswagen Audi groep, kunnen er meerdere types opzitten in verband met de PR codes. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Wiellagers kopen TOYOTA HILUX V Pick-up

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TOYOTA RemblokkenJEEP WiellagersGMC Remschoenen. Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager. Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft.

Wiellagers op uw auto

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Let op of het geluid harder of zachter wordt. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen.