100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA HILUX V Pick-up 2.4 D 4WD 83PK
Bouwjaar 09.1988 - 08.1997

Wiellagers TOYOTA HILUX V Pick-up 2.4 D 4WD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Het is een moeilijke klus om zelf en zonder een pers te doen, omdat het een strakke pasvorm is om de lagers in en uit de naaf te krijgen. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Wiellagers kopen TOYOTA HILUX V Pick-up 2.4 D 4WD

Losse schalen zijn conisch en in 2 delen. Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen. Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Rijd niet te wild, beweeg de auto gewoon rustig.

Perslagers voor uw TOYOTA HILUX V Pick-up

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA komen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.