100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA HILUX V Pick-up 1.8 83PK
Bouwjaar 09.1988 - 06.1998

Wiellagers TOYOTA HILUX V Pick-up 1.8

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken. Wanneer lagers beschadigd zijn en lawaai maken, is het moeilijk om een ​​diagnose te stellen omdat u het voertuig moet besturen om het geluid te reproduceren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDA WielnavenTOYOTA SpoorstangGMC Fuseekogels. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Wiellagers kopen TOYOTA HILUX V Pick-up 1.8

Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bosch, ATE, ABS, Zimmermann, Brembo, Textar, Bendix, Rofren en Pagid Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel.

Perslagers voor uw TOYOTA HILUX V Pick-up

De centrale moer borgt de naaf of lagers. Wij controleren altijd bij de TOYOTA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen.