100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA HILUX Open laadbak/ Chassis 4.0 4WD 238PK
Bouwjaar 02.2005 - tot heden

Wiellagers TOYOTA HILUX Open laadbak/ Chassis 4.0 4WD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA HILUX Open laadbak/ Chassis 4.0 4WD past. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en gegarandeerd dat je kunt bepalen welk lager slecht is. Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen.

Wiellagers kopen TOYOTA HILUX Open laadbak/ Chassis

Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken. De wegligging is een stuk minder. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Perslagers voor uw TOYOTA

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuwe glijbussen en nieuwe veren. Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan de strenge wetgeving. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.