100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA HILUX Open laadbak/ Chassis 3.0 D 4WD 171PK
Bouwjaar 02.2005 - tot heden

Wiellagers TOYOTA HILUX Open laadbak/ Chassis 3.0 D 4WD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA HILUX Open laadbak/ Chassis 3.0 D 4WD

Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken.

Wiellagers op uw auto

A-merken wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. De meeste wielen hebben nu 4 of 5 bouten. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Wiellagers kopen TOYOTA HILUX Open laadbak/ Chassis

Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA past. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.