100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA HILUX IV Pick-up 2.2 4WD 94PK
Bouwjaar 11.1985 - 12.1989

Wiellagers TOYOTA HILUX IV Pick-up 2.2 4WD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA HILUX IV Pick-up 2.2 4WD, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Wiellagers kopen TOYOTA HILUX IV Pick-up

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren.

Perslagers voor uw TOYOTA

Zoals altijd, lees de productbeschrijvingen volledig en let op of het voor de achterzijde of voorzijde is. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen.