100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA HIGHLANDER / KLUGER 2.7 188PK
Bouwjaar 09.2016 - tot heden

Wiellagers TOYOTA HIGHLANDER / KLUGER 2.7

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Wiellagers kopen TOYOTA HIGHLANDER / KLUGER 2.7

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. A-merken wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGEN RemklauwenMINI RemtrommelsSEAT Remschijven. De magneet kant testen met een ijzerdeel.

Wiellagers op uw auto

Kijk dus ook naar je banden als je dit soort ruis hoort. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Wanneer lagers beschadigd zijn en lawaai maken, is het moeilijk om een ​​diagnose te stellen omdat u het voertuig moet besturen om het geluid te reproduceren. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ATE, Pagid, Jurid, Lucas en Rofren

Perslagers voor uw TOYOTA HIGHLANDER / KLUGER

Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Dus, paniek niet, maar ook, laat het niet maanden duren voordat je actie onderneemt! De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde.