100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA HIACE V Bestelwagen 2.5 D-4D 102PK
Bouwjaar 06.2004 - tot heden

Wiellagers TOYOTA HIACE V Bestelwagen (TRH2__, KDH2__, LH2__) 2.5 D-4D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Een defect lager heeft speling of maakt geluid. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA HIACE V Bestelwagen (TRH2__, KDH2__, LH2__) 2.5 D-4D, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Conische wiellagers in remtrommels

Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider. Wiellagers worden vaak per as vervangen. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. De magneet kant testen met een ijzerdeel.

Perslagers voor uw TOYOTA HIACE V Bestelwagen (TRH2__, KDH2__, LH2__)

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA past. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Een wiellager krijgt grote krachten te verduren. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto.