100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA HIACE IV Bus 2.8 D 83PK
Bouwjaar 08.1989 - 08.2000

Wiellagers TOYOTA HIACE IV Bus (_H1_) 2.8 D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA HIACE IV Bus (_H1_) 2.8 D

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA HIACE IV Bus (_H1_) past. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Bovendien kan het verwijderen en vervangen van het lager zelf van de naaf alleen mogelijk zijn met een sterke pers.

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Veel voorkomende zijn de pers lagers, met en zonder ABS-ring. Pers wiellagers moeten geperst worden. Wiellagers en wielnaven met of zonder abs sensoren hebben wij altijd op voorraad ook voor onderstaande types Men hoeft niets meer te persen en kan het wiel demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, en zo de nieuwe wielnaaf erop zetten. Zoals altijd, lees de productbeschrijvingen volledig en let op of het voor de achterzijde of voorzijde is.

Conische wiellagers in remtrommels

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. De magneet kant testen met een ijzerdeel. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA komen.