100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA HIACE IV Bus 2.7 144PK
Bouwjaar 07.1998 - 12.2006

Wiellagers TOYOTA HIACE IV Bus 2.7

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA HIACE IV Bus 2.7

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECO DraagarmenRENAULT RemschijvenSAAB Spoorstang. Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager.

Wiellagers kopen TOYOTA HIACE IV Bus

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Dit is echt een baan voor mensen met ervaring. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Een wiellager krijgt grote krachten te verduren.

Wiellagers op uw auto

Bij sommige auto’s, met name uit de Volkswagen Audi groep, kunnen er meerdere types opzitten in verband met de PR codes. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen.