100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA HIACE IV Bus 2.7 143PK
Bouwjaar 04.1998 - 11.2001

Wiellagers TOYOTA HIACE IV Bus 2.7

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LDV RemslangenGMC HandremkabelsPEUGEOT Spoorstang.

Perslagers voor uw TOYOTA HIACE IV Bus 2.7

Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. Een wiellager mag je niet horen. Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan de strenge wetgeving. Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel.

Wiellagers kopen TOYOTA HIACE IV Bus

Bij montage altijd op de buitenste ring persen. Bij gebrek aan smering kan een wiellager beschadigen. Kijk dus ook naar je banden als je dit soort ruis hoort. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.