100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA HIACE IV Bus 2.7 4WD 144PK
Bouwjaar 07.1998 - 06.2005

Wiellagers TOYOTA HIACE IV Bus 2.7 4WD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA HIACE IV Bus 2.7 4WD

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OLDSMOBILE DraagarmenPLYMOUTH RemcilindersROVER Remblokken. Een ander ding om in gedachten te houden is, dat als je de optie van een Wiellager Kit of complete wielnaaf assemblage hebt, dat je niet automatisch moet gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat veel meer arbeid nodig zou zijn om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf, dus vraag een prijs aan uw monteur voor beide opties en welke het beste zal zijn voor u op de lange termijn ter vervanging van uw wiellagers. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en gegarandeerd dat je kunt bepalen welk lager slecht is. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Kijk dus ook naar je banden als je dit soort ruis hoort.

Perslagers voor uw TOYOTA HIACE IV Bus

Elke TOYOTA heeft een eigen VIN-nummer. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Wiellagers op uw auto

Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Een defect lager heeft speling of maakt geluid. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid.