100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA HIACE IV Bus 2.5 D-4D 102PK
Bouwjaar 08.2001 - 08.2006

Wiellagers TOYOTA HIACE IV Bus 2.5 D-4D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA HIACE IV Bus 2.5 D-4D

Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Wiellagers en wielnaven met of zonder abs sensoren hebben wij altijd op voorraad ook voor onderstaande types Men hoeft niets meer te persen en kan het wiel demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, en zo de nieuwe wielnaaf erop zetten. Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Wiellagers op uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHINI RemslangenINFINITI RemschijvenPLYMOUTH Remklauwen. Rijd niet te wild, beweeg de auto gewoon rustig. Een wiellager krijgt grote krachten te verduren. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Wiellagers kopen TOYOTA HIACE IV Bus

Kijk dus ook naar je banden als je dit soort ruis hoort. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuwe glijbussen, nieuwe veren en nieuwe rubberdelen. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Elke TOYOTA heeft een eigen VIN-nummer. Met de komst van de complete wielnaven met ingebouwde lagers en abs sensoren wordt het zelf vervangen een fluitje van een cent.