100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA HIACE IV Bus 2.5 D-4D 4WD 102PK
Bouwjaar 11.2001 - 08.2006

Wiellagers TOYOTA HIACE IV Bus 2.5 D-4D 4WD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA HIACE IV Bus 2.5 D-4D 4WD

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA HIACE IV Bus past. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Perslagers voor uw TOYOTA

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en gegarandeerd dat je kunt bepalen welk lager slecht is. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo.

Wiellagers op uw auto

Let op of het geluid harder of zachter wordt. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS Bij montage altijd op de buitenste ring persen. De wegligging is een stuk minder. Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht.