100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA HIACE IV Bus 2.4 TD 90PK
Bouwjaar 08.1995 - 08.2001

Wiellagers TOYOTA HIACE IV Bus 2.4 TD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA HIACE IV Bus 2.4 TD

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA HIACE IV Bus past. En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.

Wiellagers op uw auto

Pers wiellagers moeten geperst worden. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODA WielnavenLEXUS ABS sensorenDAIHATSU Remblokken. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. De magneet kant testen met een ijzerdeel.

Wiellagers kopen TOYOTA

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Demonteren is geen lastige klus. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Een defect lager heeft speling of maakt geluid.