100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA HIACE IV Bestelwagen 2.8 D 83PK
Bouwjaar 08.1989 - 08.2000

Wiellagers TOYOTA HIACE IV Bestelwagen (_H1_) 2.8 D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Conische wiellagers in remtrommels

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA HIACE IV Bestelwagen (_H1_) 2.8 D, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen.

Perslagers voor uw TOYOTA HIACE IV Bestelwagen (_H1_)

Bij de aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN nummer bij de hand heeft. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Gelukkig zijn wiellagers of Wiellager kits over het algemeen niet te duur. Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Wij controleren altijd bij de TOYOTA dealer of de onderdelen passen op uw auto.