100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA HIACE IV Bestelwagen 2.7 143PK
Bouwjaar 04.1998 - 06.2005

Wiellagers TOYOTA HIACE IV Bestelwagen (__H1_, __H2_) 2.7

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA HIACE IV Bestelwagen (__H1_, __H2_) 2.7

Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMWSAABISUZUCITROENALFA ROMEOGMC. Hier is de naaf 1 geheel met de schijf. Losse schalen zijn conisch en in 2 delen. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Zelfs op dat, kan het zijn dat de gehele assemblage extra het verwarmen met een gas toorts vereist als het omhoog volledig heeft gegrepen. Wij controleren altijd bij de TOYOTA HIACE IV Bestelwagen (__H1_, __H2_) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Conische wiellagers in remtrommels

Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen. Als je echt wilt weten of je geluid een peilend geluid is en je de auto op een brug kunt krijgen, kun je een geïmproviseerde stethoscoop (eigenlijk een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren en te zoeken waar het vandaan komt. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA komen. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.