100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA HIACE IV Bestelwagen 2.7 4WD 144PK
Bouwjaar 07.1998 - 06.2005

Wiellagers TOYOTA HIACE IV Bestelwagen (__H1_, __H2_) 2.7 4WD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Conische wiellagers in remtrommels

Wiellager kits zijn meestal voor links en rechts, zodat u geen zorgen hoeft te maken over of het voor links of rechts is. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen. Elke TOYOTA HIACE IV Bestelwagen (__H1_, __H2_) 2.7 4WD heeft een eigen VIN-nummer.

Perslagers voor uw TOYOTA HIACE IV Bestelwagen (__H1_, __H2_)

Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. Bij de aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN nummer bij de hand heeft. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bendix, TRW, Lucas en Rofren