100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA HIACE IV Bestelwagen 2.5 D-4D 4WD 102PK
Bouwjaar 08.2001 - 08.2006

Wiellagers TOYOTA HIACE IV Bestelwagen (__H1_, __H2_) 2.5 D-4D 4WD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA HIACE IV Bestelwagen (__H1_, __H2_) 2.5 D-4D 4WD past. Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. Als de hele naaf moet worden vervangen dan is het een ander verhaal, als minder gespecialiseerde tools nodig zijn en het wordt een meer eenvoudige DIY taak.

Perslagers voor uw TOYOTA HIACE IV Bestelwagen (__H1_, __H2_)

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSANLOTUSPONTIACCADILLAC. Losse schalen zijn conisch en in 2 delen. Dit is echt een baan voor mensen met ervaring. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Conische wiellagers in remtrommels

Elke TOYOTA heeft een eigen VIN-nummer. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Het is een moeilijke klus om zelf en zonder een pers te doen, omdat het een strakke pasvorm is om de lagers in en uit de naaf te krijgen. Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen.