100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA HIACE IV Bestelwagen 2.4 TD 90PK
Bouwjaar 08.1995 - 08.2001

Wiellagers TOYOTA HIACE IV Bestelwagen (__H1_, __H2_) 2.4 TD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA HIACE IV Bestelwagen (__H1_, __H2_) 2.4 TD

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MASERATIFERRARISKODAPONTIACSMARTRENAULT. Zelfs op dat, kan het zijn dat de gehele assemblage extra het verwarmen met een gas toorts vereist als het omhoog volledig heeft gegrepen.

Conische wiellagers in remtrommels

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA HIACE IV Bestelwagen (__H1_, __H2_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Wielnaven en wiellagers met abs sensoren.

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water. Rijd niet te wild, beweeg de auto gewoon rustig. Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.