100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA HIACE IV Bestelwagen 2.4 116PK
Bouwjaar 08.1995 - 11.2003

Wiellagers TOYOTA HIACE IV Bestelwagen (__H1_, __H2_) 2.4

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Conische wiellagers in remtrommels

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAND ROVERSSANGYONGRENAULTOPELLEXUS. Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten. De meeste wielen hebben nu 4 of 5 bouten. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig.

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Dus, paniek niet, maar ook, laat het niet maanden duren voordat je actie onderneemt! De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u. En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid. Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen.

Perslagers voor uw TOYOTA HIACE IV Bestelwagen (__H1_, __H2_) 2.4

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA HIACE IV Bestelwagen (__H1_, __H2_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen. Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.