100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA HIACE IV Bestelwagen 2.4 D 75PK
Bouwjaar 08.1995 - 08.2001

Wiellagers TOYOTA HIACE IV Bestelwagen (__H1_, __H2_) 2.4 D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Een wiellager mag je niet horen.

Conische wiellagers in remtrommels

Demonteren is geen lastige klus. Als je echt wilt weten of je geluid een peilend geluid is en je de auto op een brug kunt krijgen, kun je een geïmproviseerde stethoscoop (eigenlijk een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren en te zoeken waar het vandaan komt. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA HIACE IV Bestelwagen (__H1_, __H2_) 2.4 D, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Perslagers voor uw TOYOTA HIACE IV Bestelwagen (__H1_, __H2_)

Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid. Door de lagers draait het wiel geruisloos rond. Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren. Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam.