100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA HIACE III Bus 2.2 D 67PK
Bouwjaar 12.1982 - 11.1989

Wiellagers TOYOTA HIACE III Bus (_H5_, _H6_, _H7_, _H8_, _H9_) 2.2 D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA HIACE III Bus (_H5_, _H6_, _H7_, _H8_, _H9_) 2.2 D

Door de lagers draait het wiel geruisloos rond. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA HIACE III Bus (_H5_, _H6_, _H7_, _H8_, _H9_) komen.

Conische wiellagers in remtrommels

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Houdt u altijd rekening met weekend en feestdagen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt.

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZVOLVOSEATJAGUAR. Bij sommige auto’s, met name uit de Volkswagen Audi groep, kunnen er meerdere types opzitten in verband met de PR codes. Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde.