100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA HIACE III Bus 1.8 79PK
Bouwjaar 03.1983 - 07.1989

Wiellagers TOYOTA HIACE III Bus (_H5_, _H6_, _H7_, _H8_, _H9_) 1.8

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA HIACE III Bus (_H5_, _H6_, _H7_, _H8_, _H9_) 1.8

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Veel voorkomende zijn de pers lagers, met en zonder ABS-ring. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA HIACE III Bus (_H5_, _H6_, _H7_, _H8_, _H9_) past. De meeste hedendaagse wiellagers zijn geseald.

Conische wiellagers in remtrommels

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers. Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA komen. Het is minder werk om de hele naaf en lager als een geheel te vervangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSANDACIAVW VOLKSWAGEN.