100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA HIACE III Bestelwagen 2.0 88PK
Bouwjaar 12.1982 - 08.1989

Wiellagers TOYOTA HIACE III Bestelwagen (_H5_, _H6_, _H7_, _H8_, _H9_) 2.0

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA HIACE III Bestelwagen (_H5_, _H6_, _H7_, _H8_, _H9_) 2.0 past. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto.

Perslagers voor uw TOYOTA HIACE III Bestelwagen (_H5_, _H6_, _H7_, _H8_, _H9_)

Het is een moeilijke klus om zelf en zonder een pers te doen, omdat het een strakke pasvorm is om de lagers in en uit de naaf te krijgen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA komen. Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf. De meeste hedendaagse wiellagers zijn geseald.

Conische wiellagers in remtrommels

Wanneer lagers beschadigd zijn en lawaai maken, is het moeilijk om een ​​diagnose te stellen omdat u het voertuig moet besturen om het geluid te reproduceren. Wielnaven en wiellagers met abs sensoren. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto.