100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA HIACE II Bestelwagen 2.0 88PK
Bouwjaar 02.1977 - 03.1983

Wiellagers TOYOTA HIACE II Bestelwagen (_H11, _H2_, _H3_, _H4_) 2.0

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA HIACE II Bestelwagen (_H11, _H2_, _H3_, _H4_) 2.0, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Wij controleren altijd bij de TOYOTA HIACE II Bestelwagen (_H11, _H2_, _H3_, _H4_) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Wiellagers en wielnaven met of zonder abs sensoren hebben wij altijd op voorraad ook voor onderstaande types Men hoeft niets meer te persen en kan het wiel demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, en zo de nieuwe wielnaaf erop zetten.

Perslagers voor uw TOYOTA

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.

Conische wiellagers in remtrommels

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. De meeste hedendaagse wiellagers zijn geseald. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.