100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA HARRIER 2.4 4WD 160PK
Bouwjaar 10.2003 - 06.2012

Wiellagers TOYOTA HARRIER 2.4 4WD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Perslagers voor uw TOYOTA HARRIER 2.4 4WD

Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Dit is echt een baan voor mensen met ervaring.

Wiellagers kopen TOYOTA HARRIER

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA. Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Wiellagers op uw auto

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Wiellagers en wielnaven met of zonder abs sensoren hebben wij altijd op voorraad ook voor onderstaande types Men hoeft niets meer te persen en kan het wiel demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, en zo de nieuwe wielnaaf erop zetten. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LOTUS ABS sensorenSUZUKI RemblokkenHONDA Remschoenen. De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water. Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen.