100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA FORTUNER 4.0 235PK
Bouwjaar 07.2005 - 05.2015

Wiellagers TOYOTA FORTUNER 4.0

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Perslagers voor uw TOYOTA FORTUNER 4.0

Bovendien kan het verwijderen en vervangen van het lager zelf van de naaf alleen mogelijk zijn met een sterke pers. Wiellagers worden bij de apk keuring getest. Goede wiellagers geven het juiste rijgedrag van uw auto. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u.

Wiellagers kopen TOYOTA FORTUNER

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Wij controleren altijd bij de TOYOTA dealer of de onderdelen passen op uw auto.