100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA FORTUNER 3.0 D 4WD 171PK
Bouwjaar 08.2009 - 05.2015

Wiellagers TOYOTA FORTUNER 3.0 D 4WD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren. Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ABS, ATE, TRW, Rofren, Pagid, Brembo, Textar, Bosch, Bendix, Zimmermann, Lucas en Jurid Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITI WiellagersMAZDA DraagarmenLADA Stabilisatorstangen.

Perslagers voor uw TOYOTA FORTUNER 3.0 D 4WD

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Wiellagers kopen TOYOTA FORTUNER

En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid. Een defect lager heeft speling of maakt geluid. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Elke TOYOTA heeft een eigen VIN-nummer. Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten.