100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA FORTUNER 2.7 160PK
Bouwjaar 06.2004 - 05.2015

Wiellagers TOYOTA FORTUNER 2.7

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Wiellagers op uw auto

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Wiellagers worden vaak per as vervangen.

Perslagers voor uw TOYOTA FORTUNER 2.7

Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en gegarandeerd dat je kunt bepalen welk lager slecht is. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Bij gebrek aan smering kan een wiellager beschadigen. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen.

Wiellagers kopen TOYOTA FORTUNER

Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAND ROVER StuurkogelsVW VOLKSWAGEN SpoorstangGMC Remschijven. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.