100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA DYNA Open laadbak/ Chassis 2.4 D 83PK
Bouwjaar 08.1985 - 05.1995

Wiellagers TOYOTA DYNA Open laadbak/ Chassis 2.4 D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Als de hele naaf moet worden vervangen dan is het een ander verhaal, als minder gespecialiseerde tools nodig zijn en het wordt een meer eenvoudige DIY taak.

Perslagers voor uw TOYOTA DYNA Open laadbak/ Chassis 2.4 D

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVER RemcilindersKIA HandremkabelsMASERATI Remklauwen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan de strenge wetgeving.

Wiellagers kopen TOYOTA DYNA Open laadbak/ Chassis

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Bij sommige auto’s, met name uit de Volkswagen Audi groep, kunnen er meerdere types opzitten in verband met de PR codes. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA komen. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.