100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA DYNA Open laadbak/ Chassis 3.0 D4d 109PK
Bouwjaar 09.2006 - tot heden

Wiellagers TOYOTA DYNA Open laadbak/ Chassis 3.0 D4d

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Wiellagers en wielnaven met of zonder abs sensoren hebben wij altijd op voorraad ook voor onderstaande types Men hoeft niets meer te persen en kan het wiel demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, en zo de nieuwe wielnaaf erop zetten. Let op of het geluid harder of zachter wordt. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA DYNA Open laadbak/ Chassis 3.0 D4d past. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLER RemschijvenPEUGEOT RemtrommelsHONDA Remblokken.

Perslagers voor uw TOYOTA DYNA Open laadbak/ Chassis

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Wielnaven en wiellagers met abs sensoren.

Wiellagers kopen TOYOTA

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Een wiellager krijgt grote krachten te verduren. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.