100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA DYNA Open laadbak/ Chassis 3.0 D4d 136PK
Bouwjaar 10.2009 - tot heden

Wiellagers TOYOTA DYNA Open laadbak/ Chassis 3.0 D4d

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA DYNA Open laadbak/ Chassis 3.0 D4d

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Bij sommige auto’s, met name uit de Volkswagen Audi groep, kunnen er meerdere types opzitten in verband met de PR codes. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.

Wiellagers kopen TOYOTA DYNA Open laadbak/ Chassis

Wij controleren altijd bij de TOYOTA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Gelukkig zijn wiellagers of Wiellager kits over het algemeen niet te duur. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Wiellagers op uw auto

A-merken wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEP HandremkabelsCITROEN RemklauwenSSANGYONG Wielnaven. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Bij montage altijd op de buitenste ring persen. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op.