100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CROWN Station Wagon 2.8 146PK
Bouwjaar 09.1980 - 09.1983

Wiellagers TOYOTA CROWN Station Wagon 2.8

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Elke TOYOTA CROWN Station Wagon 2.8 heeft een eigen VIN-nummer. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme en nieuwe glijbussen. Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid. Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht. Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken.

Wiellagers kopen TOYOTA CROWN Station Wagon

Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Het is een moeilijke klus om zelf en zonder een pers te doen, omdat het een strakke pasvorm is om de lagers in en uit de naaf te krijgen. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Perslagers voor uw TOYOTA

Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: GMC WiellagersMINI RemschoenenMG Draagarmen. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Een ander ding om in gedachten te houden is, dat als je de optie van een Wiellager Kit of complete wielnaaf assemblage hebt, dat je niet automatisch moet gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat veel meer arbeid nodig zou zijn om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf, dus vraag een prijs aan uw monteur voor beide opties en welke het beste zal zijn voor u op de lange termijn ter vervanging van uw wiellagers. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.