100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CROWN 2.2 D 72PK
Bouwjaar 04.1980 - 07.1983

Wiellagers TOYOTA CROWN (_S1_) 2.2 D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA CROWN (_S1_) 2.2 D, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. A-merken wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS.

Perslagers voor uw TOYOTA CROWN (_S1_)

Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VAUXHALLPONTIACFERRARIRENAULTROVER.

Conische wiellagers in remtrommels

Wij controleren altijd bij de TOYOTA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren.