100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CRESSIDA Station Wagon 2.0 88PK
Bouwjaar 12.1977 - 03.1981

Wiellagers TOYOTA CRESSIDA Station Wagon 2.0

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen. Bovendien kan het verwijderen en vervangen van het lager zelf van de naaf alleen mogelijk zijn met een sterke pers. Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan de beschadigde lager aan de linkerkant zijn of andersom.

Wiellagers kopen TOYOTA CRESSIDA Station Wagon 2.0

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA CRESSIDA Station Wagon past. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. De wegligging is een stuk minder.

Perslagers voor uw TOYOTA

Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Met de komst van de complete wielnaven met ingebouwde lagers en abs sensoren wordt het zelf vervangen een fluitje van een cent. Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers. De meeste wielen hebben nu 4 of 5 bouten.