100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CRESSIDA Sedan 2.0 GLI 109PK
Bouwjaar 08.1982 - 06.1985

Wiellagers TOYOTA CRESSIDA Sedan 2.0 GLI

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA CRESSIDA Sedan 2.0 GLI

Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. De centrale moer borgt de naaf of lagers. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Perslagers voor uw TOYOTA CRESSIDA Sedan

De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA komen. Goede wiellagers geven het juiste rijgedrag van uw auto.

Wiellagers op uw auto

En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid. Kijk dus ook naar je banden als je dit soort ruis hoort. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.