100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CRESSIDA Sedan 2.0 90PK
Bouwjaar 07.1977 - 07.1981

Wiellagers TOYOTA CRESSIDA Sedan 2.0

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Wiellagers kopen TOYOTA CRESSIDA Sedan 2.0

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOO WielnavenBEDFORD RemschoenenDAIHATSU Remblokken. Losse schalen zijn conisch en in 2 delen. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Perslagers voor uw TOYOTA CRESSIDA Sedan

De magneet kant testen met een ijzerdeel. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA past. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken.