100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA Verso 2.0 D-4D 116PK
Bouwjaar 04.2004 - 03.2009

Wiellagers TOYOTA COROLLA Verso 2.0 D-4D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA COROLLA Verso 2.0 D-4D

Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA COROLLA Verso komen. De wegligging is een stuk minder. Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft.

Wiellagers op uw auto

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Bij montage altijd op de buitenste ring persen. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Met de komst van de complete wielnaven met ingebouwde lagers en abs sensoren wordt het zelf vervangen een fluitje van een cent.

Perslagers voor uw TOYOTA

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637