100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA Verso 1.8 129PK
Bouwjaar 04.2004 - 03.2009

Wiellagers TOYOTA COROLLA Verso 1.8

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA COROLLA Verso 1.8

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Wiellagers en wielnaven met of zonder abs sensoren hebben wij altijd op voorraad ook voor onderstaande types Men hoeft niets meer te persen en kan het wiel demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, en zo de nieuwe wielnaaf erop zetten. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA COROLLA Verso komen. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Wiellagers kopen TOYOTA

Zelfs op dat, kan het zijn dat de gehele assemblage extra het verwarmen met een gas toorts vereist als het omhoog volledig heeft gegrepen. Wiellager kits zijn meestal voor links en rechts, zodat u geen zorgen hoeft te maken over of het voor links of rechts is. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan de strenge wetgeving.

Wiellagers op uw auto

Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS Hier is de naaf 1 geheel met de schijf. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders.