100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA Verso 1.6 110PK
Bouwjaar 04.2004 - 03.2009

Wiellagers TOYOTA COROLLA Verso 1.6

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Wiellagers worden vaak per as vervangen. Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid.

Wiellagers kopen TOYOTA COROLLA Verso 1.6

Bij de aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN nummer bij de hand heeft. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Wielnaven en wiellagers met abs sensoren. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Perslagers voor uw TOYOTA COROLLA Verso

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Elke TOYOTA heeft een eigen VIN-nummer. Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop.