100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA Verso 2.0 D-4D 90PK
Bouwjaar 01.2002 - 05.2004

Wiellagers TOYOTA COROLLA Verso 2.0 D-4D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA COROLLA Verso 2.0 D-4D

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Een defect lager heeft speling of maakt geluid.

Wiellagers kopen TOYOTA COROLLA Verso

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITI HandremkabelsMAZDA RemtrommelsHYUNDAI ABS sensoren.

Wiellagers op uw auto

En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.