100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA Verso 1.8 VVT-i 135PK
Bouwjaar 12.2001 - 05.2004

Wiellagers TOYOTA COROLLA Verso 1.8 VVT-i

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA COROLLA Verso 1.8 VVT-i

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij het wiellager kunt komen, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving. Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel. Het is een moeilijke klus om zelf en zonder een pers te doen, omdat het een strakke pasvorm is om de lagers in en uit de naaf te krijgen.

Wiellagers kopen TOYOTA COROLLA Verso

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA past. De magneet kant testen met een ijzerdeel.

Wiellagers op uw auto

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Als je echt wilt weten of je geluid een peilend geluid is en je de auto op een brug kunt krijgen, kun je een geïmproviseerde stethoscoop (eigenlijk een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren en te zoeken waar het vandaan komt. Wiellagers worden vaak per as vervangen. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen.