100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA Stationwagen 1.8 D 60PK
Bouwjaar 05.1983 - 08.1987

Wiellagers TOYOTA COROLLA Stationwagen 1.8 D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA COROLLA Stationwagen 1.8 D

Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan de strenge wetgeving. Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Perslagers voor uw TOYOTA COROLLA Stationwagen

De meeste hedendaagse wiellagers zijn geseald. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA past.

Wiellagers op uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZ WielnavenJEEP StuurkogelsSAAB Remcilinders. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.