100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA COROLLA Stationwagen 1.3 60PK
Bouwjaar 12.1979 - 01.1982

Wiellagers TOYOTA COROLLA Stationwagen 1.3

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULT RemblokkenLAND ROVER StabilisatorstangenMAZDA Spoorstang. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Wiellagers kopen TOYOTA COROLLA Stationwagen 1.3

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift. Elke TOYOTA COROLLA Stationwagen heeft een eigen VIN-nummer. Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan de beschadigde lager aan de linkerkant zijn of andersom.

Perslagers voor uw TOYOTA

De centrale moer borgt de naaf of lagers. Een wiellager krijgt grote krachten te verduren. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden.